на живо

Салах е отрицателен. Ще играе срещу "Аталанта"

Футболистът на "Ливърпул" вече тренира във фитнеса

Instagram

След съобщения за един куп контузени и заразени с коронавирус играчи, в "Ливърпул" се появи лъч надежда.

Нападателят на тима Мохамед Салах е дал отрицателна проба за COVID-19 и може да бъде включен в групата на мърсисайдци за мача от Шампионската лига срещу "Аталанта". Сблъсъкът е утре (25 ноември) в Англия и ще може да го гледате пряко по RING от 22:00 ч.

По-рано през деня Салах публикува снимка, на която се вижда, че тренира във фитнеса. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DIRECT FÚTBOL (@directfutbolec)

Английските медии потърсиха мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп, който потвърди, че египтянинът ще попадне сред избраниците му за следващия мач и най-вероятно ще е титуляр.

"Мо направи добра тренировка с тима. Тестът му е отрицателен. Ако нещо не се случи, ще е на разположение. Трябва да впрегнем всички налични сили", заяви Клоп.

Снимка: Reuters

Салах даде първи положителен тест за коронавирус на 13 ноември - по време на паузата за мачовете на националните отбори. Смята се, че се е заразил по време на пищната сватба на своя брат, на която присъстваха около 800 човека, които не спазваха социална дистанция и не носеха маски.

Клоп продължава да има други проблеми в състава си. С контузии са Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Фабиньо, Трент Алекзандър-Арнолд, Тиаго Алкантара и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Дали победителите в Шампионската лига от 2019 г. ще могат да окомплектоват състав, с който да се противопоставят на "Аталанта"? Гледайте на 25 ноември, пряко по RING от 22:00 ч.