на живо

Салах за Рамос: Първо ме разплака, сега ме разсмива

"Прати ми съобщение, но това не значи, че съм му простил", каза звездата на "Ливърпул" и Египет

Reuters

Звездата на "Ливърпул" и националния отбор по футбол на Египет - Мохамед Салах, заяви, че се забавлява с опитите на Серхио Рамос да се оневини за контузията, която му причини по време на финала на Шампионската лига.

Капитанът на "Реал" и неговият съперник влязоха в единоборство през първото полувреме, след което египтянинът бе сменен принудително заради контузия в рамото. 

"Когато паднах на земята, изпитах комбинация от физическа болка и притеснение. След това ярост и тъга, че няма да мога да продължа да играя във финала на Шампионската лига. Миг по-късно си помислих, че има вероятност да не играя и на световното и това ме смаза", върна се към кошмарния момент Салах в интервю за испанското издание "Марка".

Футболистът на "Ливърпул" заяви, че се е запознал с всички изказвания на испанеца след мача, дори и с твърдението му, че е можел да продължи да играе, ако лекарският щаб на "Ливърпул" му е бил обезболяваща инжекция.

"Добре е, че човекът, който тогава ме разплаква, сега ме разсмива. Може ли да ми каже дали ще играя на световното?", смее се Салах.

Снимка: Reuters

"Той ми изпрати съобщение след това, но това не означава, че съм му простил", добави той със сериозен тон.

Салах даде надежда на феновете на Египет, че може да участва още в първия мач в Русия.

"Чувствам се по-добре. Надявам се да съм готов за първата среща с Уругвай. Всичко зависи от това как се чувствам. Имаме страхотен отбор и страхотен треньор. Целта е да се класираме за следващия етап", каза Салах.