на живо

Самир Насри изуми с... коремче

Феновете едва познаха бившия футболист, сочен за един от най-перспективните таланти във Висшата лига

Самир Насри. Вероятно си спомняте това име. 

Французинът от алжирски произход беше бърз, имаше страхотен поглед върху играта и беше сочен за един от най-големите футболни таланти. 

Снимка: Getty Images

Е, днес - 3 седмици след като официално прекрати кариерата си, той е доста по-пълничък. Феновете, които гледаха благотворителния мач между легендите на "Марсилия" и сборен отбор на УНИЦЕФ, едвам познаха Насри. 

Французинът със сигурност е далеч от формата, с която блестеше в английската Висша лига с екипите на "Арсенал", "Манчестър Сити" и "Уест Хем". Според по-духовитите фенове, Насри е... бременен. 

Едва ли обаче това е причината. Често след приключване на професионалната си кариера, съпътствана от години спазване на строги правила, за да са в добра форма, футболистите му отпускат края и... колана. 

34-годишният Насри явно не прави изключение, въпреки че до преди година беше картотекиран в редиците на "Андерлехт". 

Кариерата на вече бившия футболист започва в "Марсилия", а след това той играе, както Англия, така и в испанския "Севиля", турския "Анталияспор" и за последно в Белгия. 

Според Насри, кариерата му е можела да продължи и по-дълго, ако през 2018 г. не беше наказан за употреба на допинг с лишаване от права за 6 месеца.

Тагове:

самир насри