на живо

"Сън" отново разделя Григор и Никол

Натоварената програма пречела на връзката на двамата влюбени

Връзката на Григор Димитров с американската певица Никол Шерцингер е към края си, твърди британският таблоид "Сън". Причината е, че двамата имат много натоварени графици и не могат да намерят време един за друг.

Двамата са заедно от две години, но в последно време все по-рядко се виждат на живо. Шерцингер е заета с ролята си на жури в британско състезание за таланти, докато Димитров почти всяка седмица участва на различен турнир и тренира усилено, за да запази добрата си форма.

"Никол и Григор са отдадени един на друг, но са притеснени, че единствената им връзка е по телефона", казва пред "Сън" близък до двамата.

Екзотичната певица наскоро загатна, че мисли за сватба. "Търся си съпруг!", заяви Шерцингер по време на едно от предаванията.

Това не е първият случай, в който британското издание намеква за раздяла между двамата. През май отново "Сън" излезе с информация, че разстоянието е причина връзката между българския тенисист и певицата да преживява крах. Двамата обаче отговориха със съвместна ваканция.

И докато Никол е в Лондон, за да търси талантливи нейни наследници, Григор вече е в Китай, където ще участва на турнира в Пекин. Първият му съперник ще е босненецът Дамир Джумхур.