на живо

Съпругата на Робин ван Перси: Мъжът ми приличаше на боксьор

Холандецът благодари на феновете за оказаната подкрепа

Getty Images

Робин ван Перси се възстановява бързо след удара в окото, който получи по време на мача от турското първенство между "Фенербахче" и "Акхисар Беледиеспор" миналата неделя.

Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" отбеляза първия гол за успеха с 3:1, преди да бъде въвлечен в неприятния инцидент.

Холандецът бе ударен в наказателното поле от футболиста на "Акхисар" Абдул Сисоко и остана да лежи на терена. Лекарският екип се намеси веднага, а ван Перси бе изнесен с носилка. Той видимо изпитваше сериозна болка, а турските медии дори съобщиха, че има вероятност зрението му да бъде увредено. От щаба на "Фенербахче" обаче побързаха да опровергаят тази информация.

Възстановяването на холандеца върви нормално, като той използва профила си в социалните мрежи, за да благодари на феновете за оказаната подкрепа, и на медицинските лица за навременните действия.


Съпругата на Робин - Бушра, сподели снимка на профила си в "Инстаграм", от която се вижда подобреното физическо състояние на играча: "Отново изглеждаш добре. Приличаше на боксьор", написа тя.

 

looking good again. He looked like a boxer

A photo posted by Bouchra van Persie (@bouchravanpersie) on

На "фенерите" им предстои дерби с "Галатасарай" на 20 ноемрви, като по всяка вероятност още тогава Робин ван Перси ще бъде готов за завръщане в състава.