на живо

Сър Алекс Фъргюсън с прочувствено обръщение след операцията (ВИДЕО)

"Ще се върна скоро да гледам любимия си отбор", обеща бившият мениджър на "Манчестър Юнайтед"

БГНЕС

Легендарният мениджър на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън благодари на феновете за топлите послания, които са му помогнали за възстановяването след животоспасяващата операция в началото на месец май 2018 г.

Специалистът, любим на цялата агитка на "червените дяволи", се появи за първи път в кратко видео в канала на бившия си клуб. Той не пропусна да благодари за грижите на медицинския екип, които действаха бързо и професионално, след като Фъргюсън бе приет в болница заради мозъчен кръвоизлив.

"Повярвайте ми, без грижите на тези хора, нямаше да седя тук днес. Аз и цялото ми семейство им благодарим много. Благодарен съм и за всички съобщения от целия свят, в които ми пожелавахте всичко най-добро. Те ми въздействаха страшно много и съм ви признателен за тази подкрепа. И за последно, по-късно през сезона отново ще гледам тима, а до тогава искам да пожелая успех на Жозе и играчите. Благодаря ви много", се казва в изявлението на Фъргюсън.

Здравословното състояние на 76-годишния мениджър сериозно притесни целия футболен свят. Той обаче успя да се възстанови и бе изписан от болница през юни.