на живо

Със смела игра ЦСКА ще опита да довърши "Осиек"

Срещата започва в 21:30 ч. и ще бъде излъчена на живо по bTV Action, както и без регистрация на btvnovinite.bg

Lap.bg

Тази вечер ЦСКА гостува на "Осиек" в мач-реванш от втория предварителен кръг в Лига Европа. Срещата започва в 21:30 ч. и ще бъде излъчена на живо по bTV Action, както и без регистрация на btvnovinite.bg.

"Червените" имат крехък аванс от 1:0 от първата среща в София, а Люпко Петрович бе категоричен, че отборът няма да се защитава през цялото време и ще търси своите възможности.

Наставникът на ЦСКА иска играчите му да са смели: "Трябва да излезем с нагласата за победа. Трябва да победим. Ако играчите излязат с настроението да не допуснат гол - няма да продължим напред", каза сръбският специалист на официалната пресконференция в Хърватия.

"Трябва да направим всичко възможно да играем атакуващо, когато ни се отдаде шанс. Играчите трябва да са смели, храбри. Да не ги притеснява обстановката и домакинският фактор. "Осиек" е отбор, който заслужава респект", добави  той.

Още в София се видя, че "Осиек" има млад и класен състав, който на няколко пъти бе близо до това да накаже българите. След загубата треньорът на тима Дино Скендер обеща, че в Хърватия всичко ще си дойде на мястото.  

Начело на български отбори Петрович вече два пъти е елиминирал тимове от Хърватия. През 1999 година воденият от него "Левски" отстранява "Хайдук" Сплит в първия кръг на Купата на УЕФА след 0:0 на "Полюд" и 3:0 в реванша на "Герена". През 2005 година като треньор на "Литекс" сърбинът се справя с "Риека" - 1:0 и 1:2.

Ако елиминира "Осиек", в третия предварителен кръг на Лига Европа ЦСКА ще се изправи срещу победителя от двойката "Зоря" Луганск - "Будучност".