на живо

Селекцията в "Левски" е отворен процес (ВИДЕО)

"Сините" заминаха на втори подготвителен лагер в Турция

Селекцията в "Левски" е отворен процес (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев разкри, че селекцията е отворен процес и все още не е приключила.

Специалистът е щастлив, че всички негови играчи са здрави и ще могат да се включат пълноценно в тренировките по време на втория подготвителен лагер в Турция.

"Сините" заминаха тази сутрин за курорта Алания, където ще останат до 7 февруари. Предвидени са четири контролни срещи - на 29 януари с "Пюник" (Армения), на 1 февруари с "Рапид" Виена, на 4 февруари с националния отбор на Узбекистан до 19 години и на 6 февруари с "Олександрия" (Украйна).

С отбора пътува и централният защитник Холмар Ейолфсон, който пропусна първия зимен лагер на тима в Сандански заради ангажименти с националния отбор на Исландия.

"Доволен съм от първата част на подготовката. Планирахме в Сандански да наблегнем повече на физическите упражнения. Мисля, че всичко, което имахме в главите си, се получи. Не съм говорил с Ейолфсон в какво състояние се намира. Селекцията е отворен процес. Според мен още не приключила. Възможно е да вземем някого или да се разделим с някого. Радвам се, че всички бяха здрави и участваха максимално в натоварванията. Всички започват тренировки още от първия ден в Турция", каза Хубчев преди заминаването на тима за Турция.