на живо

Серхио Рамос - хулиган на терена, примерен съпруг у дома (ВИДЕО)

Николета Маданска разказва най-интересните истории от футболните терени при завръщането на Шампионска лига

Серхио Рамос - хулиган на терена, примерен съпруг у дома (ВИДЕО)

След почти 2 месеца зимна пауза, в която част от отборите почиваха, други заложиха на усилени тренировки, а трети привличаха ударно футболисти, Шампионска лига се завърна по европейските терени и в каналите на bTV Media Group. 

Първите мачове от осминафиналите в турнира не преминаха без спорни ситуации. Въвеждането на системата за подпомагане на съдиите VAR изигра своята роля и попадение на "Аякс" беше отменено заради засада. Така "Реал" Мадрид се поздрави с успех с 2:0 и обезсмисли виртуозното изпълнение на популярния холандски цигулар Андре Рийо преди срещата. Домакините се надяваха, че той отново ще им донесе късмет след като през 1995 г. свири на полуфинала на Шампионската лига и "Аякс" успя да отстрани "Байерн" Мюнхен.

Основна фигура в мача отново бе капитанът на испанския гранд Серхио Рамос, който изигра своя мач номер 600 за "Реал" и очаквано си изкара... жълт картон. Испанецът намекна, че санкцията му не е била случайна. Той със сигурност ще пропусне реванша срещу "Аякс", който изглежда решен. След това се опита да се извини, но вече всичко е в ръцете на компетентните органи от УЕФА, които може да му наложат по-тежко наказание.

И докато Рамос е познат като хулиган на терена, то вкъщи нещата са съвсем различни. Серхио е лудо влюбен в своята половинка Пилар Рубио. Красивата телевизионна водеща е с 8 години по-възрастна от него. Двамата имат 3 деца - Серхио-младши, Марко и Алехандро и вече решиха, че е време официално да сключат брак. Сватбата ще се състои в Севиля през лятото.