на живо

Шампионска лига: Двама са ясни. Кои ще са следващите?

Гледайте най-интересните срещи от днешния ден в каналите па bTV Media Group

Getty Images

Вече можем да честитим на "Байерн" Мюнхен и "Ювентус". Двата тима със сигурност ще играят на осминафинал в Шампионската лига. Те се класираха за мачовете през пролетта, след като постигнаха победи в четвъртия кръг на груповата фаза на най-силната клубна футболна надпревара. 

Време е да видим как ще се справят и другите тимове. Днес (3 ноември) предстоят още 8 мача от Шампионската лига, а най-интересните може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group.

Започваме в 19:00 ч. и със срещите на два тима с големи традиции. 

Снимка: Reuters

По bTV Action "Милан" приема "Порто". Златан Ибрахимович и компания определено са в неизгодна позиция. До момента италианският тим няма нито една точка в актива си, докато португалците все още имат шанс за пролетни мачове в Шампионската лига.

Снимка: Reuters

По RING "Реал" Мадрид ще играе срещу "Шахтьор" Донецк. В тази група ситуацията е завързана. Въпреки че украинците имат 1 точка, теоретични шансове съществуват. "Реал" пък ще опита да навакса слабия старт. 

В 22:00 ч. ни предстоят дербита, които ще ни спрат дъха.

Снимка: Reuters

По bTV Action "Ливърпул" връща домакинството на "Атлетико" Мадрид. В предишния кръг мърсисайдци успяха да победят с 3:2 в Испания, а сега им трябва нов успех, за да са сигурни осминафиналисти. Едва ли коравият тим на "Атлетико" ще излезе на терена с мисълта, че ще подари трите точки на своя съперник.

По RING звездният тим на "Пари Сен Жермен" гостува на "Лайпциг". Селекцията на Маурисио Почетино сякаш все още не се е напаснала. В Германия парижани ще са без Лионел Меси, който лекува контузия. Ще разберем дали това пречи или помага!

Два мача ще може да гледате на платформата VOYO.BG от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

"Аякс" гостува на "Борусия" Дортмунд. В предишния кръг нидерландците разбиха своя съперник с 4:0. Победа днес ще им осигури класиране напред. 

"Интер" гостува на изненадата в турнира "Шериф" Тираспол. В момента тимът от Молдова е преди именития си съперник в класирането и е с по-добри шансове за пласиране напред. 

На btvnovinite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички шест късни срещи в Шампионската лига с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на Champions TV започва тази вечер в 21:55 ч.