на живо

Шампионска лига: Френско-германски сблъсък с привкус на приятелство

Гледайте 6 мача едновременно в комбинираното предаване Champions TV

Getty Images

Вторник вечер (3 ноември) беше благодатна! Цели 35 гола паднаха в мачовете от Шампионската лига! 

А днес е време за... още. Предстоят ни 8 вълнуващи срещи от третия кръг на груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир. Всички най-интересни моменти ще може да гледате в каналите на bTV Media Group, на сайта btvnovinite.bg, както и да ги проследите по bTV Radio!

По традиция започваме в 19:30 ч. По bTV Action ще може да гледате гостуването на "Манчестър Юнайтед" на "Истанбул Башакшехир". За разлика от първенството, където "червените дяволи" са на 15-а позиция в класирането и имат едва 2 победи в 6 мача, в евротурнирите те са безгрешни! Днес им предстои визита в негостоприемния Истанбул, където ще се срещнат с шампиона на Турция. Той пък се нуждае от жизненоважна победа след двете загуби с 0:2 в предишните кръгове.

Снимка: Getty Images

"Лацио" посреща "Зенит" Санкт Петербург в същото време по RING. Завръщането на римските "орли" в най-силния европейски футболен турнир върви по план - с победа срещу "Борусия" Дортмунд и равенство с "Брюж". В руския тим обаче все нещо липсва и победата засега е мираж, както и печеленето на точки. Дали пък чудото няма да се случи днес?

Снимка: Getty Images

Тежката артилерия настъпва в 22:00 ч.

По bTV Action ще може да гледате повторение на полуфинала от миналата кампания между "Лайпциг" и "Пари Сен Жермен". Един срещу друг отново се изправят старите приятели - треньорите Юлиан Нагелсман и Томас Тухел. 

Преди няколко месеца в Португалия френският хегемон победи с неочаквана лекота и 3:0. Тогава страхът от коронавирус все още властваше в целия свят. Днес заразата отново предизвиква притеснение, но сякаш във футбола свикнаха с това чувство. 

Снимка: Getty Images

ПСЖ продължава да е в ролята на фаворит, въпреки че Тухел няма да може да разчита на двете си големи звезди - Килиан Мбапе и Неймар, които лекуват контузии.

В "Лайпциг" разчитат на стабилната си форма вкъщи. Тимът има само една загуба на своя стадион през календарната 2020 г. - от "Борусия" Дортмунд през миналата кампания в Бундеслигата. В последните месеци обаче "Ред Бул Арена" не е виждал поражение на своите домакини! 

Снимка: Getty Images

"Барселона" води война с финансова криза, с недоволни играчи, с други отбори в Испания, където положението хич не е розово (12-а позиция в Примера дивисион). В Европа обаче каталунците минаха като валяк през "Юве" и "Ференцварош". 

Днешното предизвикателство се нарича "Динамо" Киев. Украинците едва събраха състав за мача заради големия брой заразени с коронавирус, но все пак ще излязат на "Камп Ноу"! Надеждата винаги умира последна! Мача между "Барса" и "Динамо" гледайте пряко по RING от 22:00 ч.

Снимка: Getty Images

Кристиано Роналдо пропусна отново да застане очи в очи с "големия си враг" Лионел Меси в миналия кръг. Той не успя да даде отрицателен тест за коронавирус преди мача на неговия "Ювентус" срещу "Барселона". Но днес е на линия и е готов отново да бележи!

Италианският шампион гостува на "Ференцварош" - унгарския дебютант, който дори успя да спечели точка срещу "Динамо" Киев в предишния кръг. Срещата ще бъде излъчена от 22:00 ч. на платформата VOYO.BG.

Снимка: Getty Images

Пак там, в същия час "Челси" приема "Рен" в една от най-завързаните групи. Лондончани са първи с победа и равенство, но "Севиля" им диша във врата със същия актив. В същото време французите са на дъното, но имат записана точка срещу името си.

Снимка: Getty Images

Ако искате да гледате всички късни срещи едновременно, както и “Брюж” – “Борусия” Дортмунд и “Севиля” – „Краснодар”, вашето място се нарича Champions TV. На нашия сайт btvnovinite.bg в реално време ще излъчим най-интересните положения, голови възможности и естествено всички попадения в тях безплатно!