на живо

Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите в каналите на bTV Media Group!

Мачовете ще се излъчват по bTV Action, RING и на VOYO.BG

Мачове между най-класните футболни отбори в Европа, драматични срещи и висок адреналин - всичко това е характерно за най-престижните европейски клубни турнири, които и следващите сезони ще може да проследите в каналите на bTV Media Group!

За пореден път медийната група спечели правото да бъде партньор на най-престижните и гледани клубни футболни турнири на Стария континент. Каналите на bTV Media Group ще бъдат арена на мачовете от Шампионска лига, Лига Европа и най-новата надпревара на УЕФА Лига на конференциите през следващите 3 кампании - до края на сезон 2023/2024.

При нас ще може да проследите финалите в трите турнира, за участие в които се борят и български тимове.

„Най-силният клубен футболен турнир в Европа, а защо не и в света, отново намери свой дом там, където вече 21 години успешното партньорство между УЕФА и bTV носи несравнима емоция на футболните фенове пред екраните. Вярваме в успеха на формулата, добре позната в УЕФА! Не се правят промени в отбор, който печели”, коментира Господин Йовчев - главен оперативен директор на bTV Media Group.

Любителите на футбол ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на Стария континент още от плейофната фаза в Шампионската лига през август, както и по традиция - всяка сряда в груповата фаза и елиминациите.

В най-горещия месец от годината ще се изиграе и мачът, който по традиция слага началото на новия сезон - сблъсъкът за Суперкупата на Европа. Победителят в Шампионска лига "Челси" ще се изправи срещу първенеца в Лига Европа "Виляреал" на 11 август, а срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action.

Първите двубои в Лига Европа и Лига на конференциите зрителите ще могат да гледат от средата на септември 2021 г. в каналите на bTV Media Group, както и на платформата за висококачествено видео съдържание VOYO.BG. 

Снимка: uefa.com

По традиция, всяка сряда Champions TV ще предлага на потребителите на сайта btvnovinite.bg и 90-минутно живо предаване с най-важните моменти от всичките шест късни срещи от турнира Шампионска лига – голове, картони, опасни положения, контузии, и още.

Спортната редакция на bTV подготвя за зрителите допълнително ексклузивно съдържание и специални коментарни студиа с участието на знакови футболни личности, които ще анализират директно в ефир в каналите на bTV Media Group.