на живо

Шампионска лига: Последен шанс за "Реал", "Интер" и Краев

Гледайте най-интересните срещи от последния кръг на груповата фаза в каналите на bTV Media Group

uefa.com

За последен път тази година ще гледаме мачове от Шампионската лига. Въпреки заплахата от коронавирус, срещите в турнира се проведоха по план, а вече са ясни половината участници в осминафиналите.

Остава да видим кои ще са останалите късметлии, които ще продължат да се катерят към върха и през пролетта на 2021 г. 

По традиция най-интересните срещи ще може да гледате в каналите на bTV Media Group.

Снимка: Facebook

Започваме в 19:30 ч., когато имаме последен шанс да гледаме единствения българин в турнира - Божидар Краев, ако треньорът му реши да заложи на него в мача без значение. Датският "Мидтиланд" със сигурност отпада от европейските клубни турнири, тъй като в актива си има само едно равенство. Като за последно тимът приема английския шампион "Ливърпул". Мача може да гледате пряко по RING.

Снимка: Getty Images

В същия час по bTV Action "Аякс" и "Аталанта" ще спорят за второто място в групата. Само точка дели двата отбора във временното класиране, така че победителят взима всичко! А за спазването на правилата ще следи българинът Георги Кабаков.

Тежки сблъсъци предстоят в 22:00 ч.

По bTV Action "Реал" Мадрид приема "Борусия" Мьонхенгладбах в най-заплетената група. Германците са водачи с 8 точки, докато "белите" имат 7. 

Снимка: Reuters

Предвид странната ситуация, всеки може да отпадне или да продължи!

"Реал" се представя колебливо, като записа загуба от "Шахтьор" Донецк в началото на кампанията. Ръководството обаче заяви, че Зинедин Зидан не трябва да се притеснява за поста си. Едва ли при нова загуба шефовете биха казали същото.

Снимка: Reuters

По RING пряко може да гледате визитата на "Шахтьор" на "Интер". Слабата форма на италианския гранд е може би една от най-големите изненади в турнира! Но пък нищо не е загубено!

Снимка: Reuters

На платформата VOYO.BG "Залцбург" и "Атлетико" Мадрид също ще се изправят един срещу друг, за да определят кой от тях ще играе в турнира и през есента. Сигурен участник в елиминациите в тази група е шампионът от миналата кампания "Байерн" Мюнхен.

Снимка: Getty Images

"Олимпиакос" и "Порто" имат различни цели. Докато португалският шампион е спокоен, че вече е на осминафинал, гръцкият тим трепери дари ще играе поне в Лига Европа. Ако иска да си осигури още мачове в европейските клубни турнири, отборът от южната ни съседка трябва да преследва само победата. Ако "Порто" иска да е първи в групата, трябва да направи същото.

Останалите срещи в турнира: "Байерн" Мюнхен - "Локомотив" Москва и "Манчестър Сити" - "Олимпик" Марсилия също може да гледате пряко на VOYO.BG от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

По традиция ви предоставяме възможността да видите на живо, без регистрации и безплатно всички най-интересни положения от късните мачове - голове, спорни ситуации и пропуски, на платформата ни CHAMPIONS TV на сайта btvnovinite.bg.

Следете срещите и на bTV Radio!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com