на живо

Шампионска лига продължава: Време е за още отговори

Гледайте най-интересните срещи от турнира в каналите на bTV Media Group

Reuters

След първите мачове от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига вече знаем имената на четири отбора, които със сигурност ще играят на осминафиналите - "Челси", "Севиля", "Барселона" и "Ювентус".

Днес (25 ноември) е време още няколко карти да се обърнат. Ще успеят ли фаворитите да си осигурят спокойствие рано-рано? Предстои да разберем! А по традиция най-интересните мачове ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group.

Започваме по традиция в 19:30.

Снимка: Getty Images

По bTV Action "Манчестър Сити" ще се опита да направи важната стъпка към фазата на елиминациите. На пътя на гражданите се изправя "Олимпиакос". В предишния кръг футболистите на Хосеп Гуардиола постигнаха комфортна победа над гръцкия гранд с 3:0.

Снимка: Getty Images

В същото време по RING "Борусия" Мьонхенгладбах ще се опита да затвърди доброто си представяне срещу "Шахтьор". Двата тима са лидери в своята четворка и имат реалния шанс да изхвърлят от турнира големите грандове - "Реал" Мадрид и "Интер".

Снимка: Getty Images

Именно това дерби е черешката на тортата тази вечер. Мачът между "Реал" и "Интер" ще бъде излъчен от 22:00 ч., пряко по bTV Action. В предишния кръг цели 5 гола паднаха в Мадрид, а "белите" бяха краен победител с 3:2. 

Сега всяка точка е на живот или... отпадане от най-престижния европейски клубен турнир.

Снимка: Getty Images

По RING от 22:00 ч. ще може да гледате "Ливрпул" - "Аталанта". Юрген Клоп, който в последните седмици имаше редица проблеми с контузени и заразени с COVID-19 играчи, ще може да разчита на голмайстора си Мохамед Салах. В предишния кръг той вкара само 1 попадение във вратата на италианците (победа за "Ливърпул" с 5:0), но сега всеки гол ще приближава мърсисайдци по елиминациите.

Снимка: Getty Images

На платформата VOYO.BG шампионът от миналия сезон "Байерн" Мюнхен се надява да продължи безгрешната си серия и отново да победи "Залцбург". Срещата е от 22:00 ч.

В същия час "Атлетико" Мадрид приема "Локомотив" Москва. Този път арена на сблъсъка е испанската столица, а не Москва, където студът вече властва.

Снимка: Getty Images

Всички най-интересни положения, голове и спорни ситуации може да гледате пряко на нашия сайт btvnovinite.bg, на платформата Champions TV.