на живо

Шампионска лига: Тежки предизвикателства за "Манчестър Юнайтед", "Байерн" Мюнхен и "Барса"

Гледайте най-интересните срещи от третия кръг на груповата фаза на турнира в каналите на bTV Media Group

Традицията повелява сряда вечер да е запазена за футбол. В каналите на bTV Media Group днес (20 октомври) ще може да гледате най-интересните срещи от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига и да стискате палци за своите фаворити!

Започваме в 19:00 ч. със студиото ни и двете ранни срещи!

По bTV Action е мачът "Барселона" - "Динамо" Киев. Каталунците имат отчайваща нужда от точки след като до момента имат две загуби. Роналд Куман пък трябва да се бори със зъби и нокти за своя пост, тъй като столът му чувствително се клати. 

Снимка: Reuters

В същото време по RING е мачът от една от най-заплетените групи между "Залцбург" и "Волфсбург". Австрийският тим е лидер с 4 точки, а германците имат 2 в актива си. Всяка победа тук е важна! И е от огромно значение за крайното класиране. 

Веднага след тези срещи, в 22:00 ч., започват късните мачове. 

По bTV Action "Манчестър Юнайтед" приема "Аталанта". "Червените дяволи" са още един гранд, който показва колебания в последно време. Дори със завърналия се Кристиано Роналдо в състава, момчетата на Оле Гунар Солскяер не могат да впечатлят. Те записаха загуба от "Йънг Бойс" и трудна победа над "Виляреал". Ред е на "Аталанта" - тим, който няма да се даде без бой и със сигурност ще опита да се възползва от слабостите на съперника.

Снимка: Reuters

По RING "Байерн" Мюнхен ще гони победата срещу "Бенфика" като гост. Залогът е първо място в групата и още един атрактивен мач. А в германския гранд силно се надяват, че не са си "изхабили" головете при последния мач - дербито с "Байер" Леверкузен, в което победиха с 5:1. 

Снимка: Reuters

На платформата VOYO.BG ще може да гледате другите мачове от 22:00 ч.:
"Челси" – "Малмьо"
"Зенит" – "Ювентус"
"Йънг Бойс" - "Виляреал"
"Лил" - "Севиля"

На btvnovinite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички шест късни срещи в Шампионската лига с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на Champions TV започва тази вечер в 21:55 ч.