на живо

Шарон Друкер: Очаквайте двама нови играчи в "Лукойл" - българин и чужденец (ВИДЕО)

Новият треньор на баскетболния ни шампион ще залага на отборния дух

Шарон Друкер: Очаквайте двама нови играчи в "Лукойл" - българин и чужденец (ВИДЕО)


Двама нови играчи
се очаква да се присъединят към баскетболния шампион на България - "Лукойл Академик". Те ще бъдат българин и чужденец. Това разкри лично новият треньор на тима Шарон Друкер в интервю пред bTV при пристигането си на българска земя.

"Стойков и аз говорихме за още един българин и още един чужденец. Но сега трябва да наблегнем на подготовката. Тя е важна за всички. Един месец не е достатъчен, но искаме да бъдем готови за 24-ти", заяви Друкер месец преди първия мач на "Лукойл" в квалификациите за Шампионската лига.

Въпреки че отборът на опитния израелски специалист е фаворит в българското първенство, той беше категоричен, че няма да му е никак лесно.

"Никога не съм имал лесен мач в живота си. Всеки треньор ще ви каже същото. За да спечелиш двубой, трябва да работиш здраво. Трябва да хвърлиш усилия, да играеш като отбор. Да има синхрон между всички. Имаме работа за вършене и ще я вършим здраво. Ще се изпотим и ще дадем всичко от себе си да печелим всеки мач. Това не е идвало лесно. Никога в живота ми", подчерта 50-годишният наставник, бивш треньор на тимове като "Макаби Ришон", "Арис" и "Апоел Йерусалим".

Какво още каза Шарон Друкер в първото си интервю на българска земя като треньор на "Лукойл Академик" вижте и чуйте във видеото към статията.