на живо

Шефът на руския "Уфа" смени футбола с... провокативни снимки

Ростислав Мурзагулов прегръща красивата Уляна, след като остана без работа

Няколко черно-бели снимки развълнуваха руската общественост в последните дни. На тях се вижда вече бившият председател на борда на директорите на футболния "Уфа" Ростислав Мурзагулов, който прегръща доста разголената спортна журналистка Уляна Тригубчак. Кадрите са заснети от професионалист и еротиката в тях е премерена.

Самият Мурзагулов публикува снимките ден преди да се откаже от поста си в клуба и да напусне и парламента в руската република Башкирия.

"На свобода съм и с чиста съвест. Властта и политиката не са за мен. Твърде дълго търпях Радий Фаритович (държавен глава на република Башкирия), успях да видя всичко. Поздравявам всички, които все още чакат да направят тази крачка! Сега ще живея!", написа Мурзагулов, който застана начело на "Уфа" преди година.

През изминалия сезон тимът завърши на 13-то място в първенството, което предизвика недоволството на феновете. 

Мурзагулов призна, че е публикувал фотосите, за да провокира своите сънародници.

"Не искам да съм гробокопач на тима. Ако мислите, че проблемът е в мен, добре. Намерете си друг. Важно е футболът да не загуби. Не ме мислете мен. Ще си намеря работа", пише видимо ядосаният Мурзагулов.

Днес (3 юни) бившият футболен бос заяви, че работа не си е намерил и щял да се опита да печели пари в социалните мрежи с подобни снимки.

Всъщност Мурзагулов е и музикант и има няколко песни зад гърба си.

Що се касае до Уляна Тригубчак, за нея подобен вид снимки не са новост. Тя често изкушава последователите си с такива кадри. Двамата с Мурзагулов не са заявили дали имат романтични отношения или химията помежду им е само за снимките.