на живо

Шефовете на "Левски" подкрепиха Петър Хубчев с декларация

Членовете на Управителния и Надзорния съвет отговориха на спекулациите за смяната на треньора

Lap.bg

Членовете на Управителния и Надзорния съвет на "Левски" излязоха с декларация, в която заявиха "своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип".

Реакцията е в отговор на появили се спекулации в различни издания за бъдещето на Петър Хубчев:

Публикуваме цялата декларация без редакторска намеса:

"Д Е К Л А Р А Ц И Я

от членовете на Управителния и Надзорния съвет на

ПФК "ЛЕВСКИ" АД

Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК "Левски" АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на ПФК "Левски" АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия "Левски" в този труден момент.

Управителен съвет на ПФК "Левски" АД:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК "Левски" АД:

Михаил Тодоров".