на живо

Шопинг и купон с Пике и Шакира (СНИМКИ)

Звездната двойка опроверга слуховете за раздяла

Защитникът на "Барселона" Жерар Пике бе главно действащо лице в бурята около референдума за независимост на Каталуния. Драматичните политическите трусове обаче явно не се отразяват върху настроението на футболиста, който прекара няколко забавни часа с половинката си Шакира.

Националът на Испания публикува снимки от съвместен шопинг с колумбийската поп звезда. Двамата позират с маски и изглеждат по-щастливи отвсякога напук на слуховете за раздяла.

Пике явно е оставил зад гърба си и неприятните емоции, свързани с участието му в националния отбор и освиркванията от феновете. Снимката с Шакира, достигнала до 14,2 милиона последователи на играча, е придружена с текст "Mask shopping! @shakira".

Наскоро певицата заяви подкрепа към политическите възгледи на своя партньор и обяви, че връзката им е все така стабилна. "Жерар е невероятно лоялен към Барселона. Повечето днешни футболисти са меркантилни и непрекъснато сменят клубовете, но не и той. Сърцето му бие само за "Барса". Израснал е с идеологията на "Барса". Дали е успял да ме промени за тези 6 години? Определено. Никога не съм искала да бъда с футболист, но явно това е съдба", коментира Шакира пред италианската телевизия "Медиасет".