на живо

Шоу между индианец и каубой вдигна градусите на кантара на SENSHI 8

Бойната гала е в събота

При изключителен интерес се проведе официалният кантар на SENSHI 8. Всички бойци влязоха в категориите си и преминаха кантара успешно, като голямата изненада на събитието бе излизането на сцената на двамата бойци, които ще се изправят един срещу друг в шестия двубой в събота вечер.

Фархад Ахмеджанов се появи на сцената за тегленето си, облечен като индианец, а опонентът му – руската бойна звезда Артьом Пашпорин не му остъпи – той се яви с характерната си каубойска визия. 

На ринга ще видим шестима българи, които ще излязат за поясите SENSHI champion - европейският шампион по муай-тай Драгомир Петров, европейският шампион по киокушин Кристиян Дойчев, носителят на национални титли по кикбокс в К-1, фул контакт и лоу кик Костадин Кърджалийски, световният шампион на WAKO PRO и един от най-титулуваните кикбоксьори в България Атанас Божилов, шампионът на WAKO PRO Едуард Алексанян.

Със сигурност на ринга утре ще видим и друг дългоочакван мач – между състезателя на плевенския СК "Скорпион" и европейски шампион в стил лоу кик в категория до 66,8 кг Димитър Пенчев и Петър Стойков, който през февруари тази година на SENSHI 7 стана европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 69 кг.

Тогава Пенчев предизвика Стойков за европейския пояс. Въпреки че WAKO PRO няма практика да насрочва битки между състезатели от една и съща страна за своя европейския пояс, сега – на 22 май, ще видим до колко сериозен е бил в заявката си Пенчев. Победителят ще си тръгне с пояс "Шампион на SENSHI".