на живо

Напрежение и очаквания: Младият "Аякс" срещу войниците на Почетино (ВИДЕО)

Гледайте "Аякс" - "Тотнъм" от 21:30 ч. пряко по bTV Action

Напрежение и очаквания: Младият "Аякс" срещу войниците на Почетино (ВИДЕО)

"Аякс" и "Тотнъм" ще определят съперника на "Ливърпул" във финала на Шампионската лига. Холандският тим спечели минимално с 1:0 в Лондон преди седмица и със сигурност ни очаква едни вълнуващ реванш, а изходът от сблъсъка изглежда непредвидим.

Двубоят тази вечер на "Йохан Кройф Арена" ще бъде излъчен от 21:30 ч. по bTV Action.

"Аякс" е най-младият отбор в турнира през тази година и вече си спечели хиляди нови фенове с вдъхновената си игра срещу "Реал" Мадрид и "Ювентус". Момчетата на Ерик тен Хаг вече показаха, че не се страхуват да се борят срещу далеч по-именити и опитни тимове, но тази вечер задачата им ще бъде много по-сложна и различна - ще трябва да превъзмогнат напрежението и да оправдаят очакванията.

След силния четвъртфинал-реванш срещу "Манчестър Сити", "Тотнъм" забави темпото и допусна няколко сериозни грешки в Англия, които може да му костват мястото в топ 4. Добрата новина за Почетино е завръщането в състава на Хьон Мин Сон, който бе наказан за първата среща. Южнокореецът е голямата звезда в нападението на "шпорите" след контузията на Хари Кейн и именно от него се очаква да поведе тима към финала в Шампионската лига.

Всички любопитни новини около мачовете в Шампионската лига ще научите от видеото.