на живо

Ще играе ли "Лудогорец" в Лига Европа през пролетта? (АНКЕТА)

"Орлите" излизат днес в решителен мач от груповата фаза на Шампионската лига

"Лудогорец" ще изиграе решителната си среща с "Пари Сен Жермен" от груповата фаза на Шампионската лига днес на "Парк де Пренс". Възпитаниците на Георги Дерменджиев са на трето място във временното класиране, което им осигурява участие в елиминационната фаза на Лига Европа. За да задържат тази своя позиция, "орлите" ще трябва да покажат най-доброто от себе си в днешния двубой. Мачът започва в 21:45 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Началният час на студиото с гости Христо Йовов и Павел Колев е 21:00 ч.

Осъществяването на мечтата на "Лудогорец" зависи и от развоя на другата среща в групата между "Базел" и "Арсенал". Швейцарският тим има 2 точки, колкото и разградчани. При успех или равен с английския гранд и загуба на българите, възпитаниците на Урс Фишер ще продължат своето европейско участие.

Ще успее ли "Лудогорец" да напише нова страница в историята на българския футбол, класирайки се на трето място и осигурявайки си мачове в Европа и през пролетта на 2017 г.? Очакваме вашето мнение в анкетата ни:

Ще играе ли "Лудогорец" в Лига Европа през пролетта?