на живо

Ще повали ли "Алкояно" и супершампиона?

Третодивизионният тим ще опита да вземе скалпа и на "Атлетик" Билбао - тази вечер, по RING

Третодивизионният "Алкояно" приема "Атлетик" Билбао в мач от осминафиналите за Купата на краля, който можете да гледате тази вечер от 22:00 ч. по RING. След като взе скалпа на шампиона "Реал" Мадрид в четвъртфиналите, "Алкояно" ще опита да затвърди репутацията си на "убиец на гиганти", елиминирайки и супершампиона "Атлетик".

Баските са спечелили 4 от последните си 5 мача във всички турнири, включващи победи срещу "Реал" Мадрид и "Барселона" и триумф със Суперкупата на Испания. Треньорът Марселино Гарсия Торал надмина всички очаквания на "Сан Мамес" откакто пое отбора на 4 януари.

"Атлетик" е на 4 точки от седмата позиция в Ла Лига, с мач по-малко, така че класиране за евротурнирите през първенството изглежда по-лесна задача от нова купа. "Реал" и "Атлетико" Мадрид обаче вече отпаднаха и Марселино осъзнава, че тимът едва ли скоро ще има по-добра възможност да сложи край на 27-годишното чакане за 24-а Купа на краля.

"Лъвовете" загряха за двубоя тази вечер с разгром - 5:1 над "Хетафе". Ветеранът Раул Гарсия отбеляза две попадения за втори път в последните три мача на "Атлетик".

Отборът от Билбао е фаворит на "Естадио Ел Кояо", но няма място за подценяване на "Алкояно". В "Реал" Мадрид знаят най-добре...

Селекцията на Висенте Парас изхвърли и друг елитен тим - "Уеска", преди кралския клуб, а сега мечтае за още от същото. При 9 мача без поражение във всички турнири, 5 чисти мрежи и едва 4 допуснати попадения, "Алкояно" има аргументите. Ще поднесе ли отново изненадата, или "Атлетик" ще вземе своето - разберете тази вечер от 22:00 ч., пряко по RING.

Футболната ни програма започва още от 20:00 ч. по RING с "Навалкарнеро" - "Гранада".