на живо

Ще продължи ли "Мирандес" да тормози отбори от елита?

Гледайте втория полуфинал от турнира за Купата на краля пряко по RING от 22:00 ч. днес (13 февруари)

Facebook

Без съмнение втородивизионният "Мирандес" е сензацията в турнира за Купата на краля! Малкият футболен клуб от северна Испания никога не е играл в Примера дивисион, но сега има реалния шанс да се бори за първия голям трофей в историята си. 

Днес (13 февруари) "Мирандес" ще гостува на "Реал" Сосиедад в първи полуфинал помежду им. Мача може да гледате пряко по RING от 22:00 ч.!

В град Миранда де Ебро вече считат футболистите и треньора - 37-годишния Андони Ираола, за герои! По време на похода до полуфиналите в турнира за Купата на краля, те "взеха скалпа" на три от тимовете в елита - "Селта", "Севиля" и "Виляреал". Сега се надяват приказката им да продължи!

Снимка: Facebook

Срещу симпатичния тим от втора лига се изправя двукратният победител в турнира - "Реал" Сосиедад. Баският отбор е шести в класирането на Ла лига в момента. Преди седмица пък успя да отстрани един от фаворитите - "Реал" Мадрид, отбелязвайки 4 гола насред "Сантяго Бернабеу". По-рано през сезона направи 2:2 с "Барселона".

Ще успее ли "Мирандес" да изтормози до изтощение още един елитен тим? Или "Реал" Сосиедад ще сложи категоричен край на мечтите за нов подвиг?

Гледайте срещата днес (13 февруари) пряко по RING от 22:00 ч.!