на живо

Ще се доближи ли Реал Мадрид до уникално постижение в Шампионска лига?

Гледайте двубоя Ювентус- Реал Мадрид пряко по bTV Action от 21:45 часа

Getty Images/Guliver Photos

Тази вечер в първата полуфинална среща от „Шампионска лига” Ювентус приема миналогодишния шампион Реал Мадрид. Двубоя ще може да гледате пряко по bTV Action от 21:45 часа. Испанците имат реален шанс да се превърнат в първия тим, който може да спечели трофея две поредни години, а целта пред отбора от Торино е първи финал от 2003 година насам.

Коментарното студио с водещ Йордан Георгиев започва в 21 часа, а негови гости ще бъдат футболистите на Ботев Пловдив Михайл Иванов и Даниел Златков.

Италианците са вече изцяло концентрирани върху представянето си в „Шампионска лига”, след като с победата си над Сампдориа през уикенда спечелиха четвъртата си поредна титла в „Серия А”. Те успяха да отстранят Монако в предишната фаза на турнира, след като победа с 1-0 на "Ювентус Стейдиъм" в първия мач бе достатъчна.

Снимка: Getty Images

Големият отсъстващ от състава на Масимилиано Алегри е контузеният от две седмици Пол Погба, като надеждите са той да се възстанови за реванша в Мадрид през следващата седмица. Мартин Касерес също ще пропусне срещата.

Реал Мадрид стигна до тук след като отстрани градския съперник Атлетико на четвъртфиналите с късен гол на Хавиер Ернандес в реванша на "Сантиаго Бернабеу", който бе и единствен в двете срещи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Гарет Бейл отново е на разположение за „белия балет”, но вероятността да попадне сред стартовите единадесет е малка. Лука Модрич и Карим Бензема са трайно контузени, а добрата новина за Карло Анчелоти е завръщането на Марсело след изтърпяно наказание за натрупани жълти картони.