на живо

Ще успее ли Монако на Димитър Бербатов да достигне до полуфиналите в Шампионска лига?

Коментарното студио по bTV Action и RING.BG започва в 21 часа

Getty Images/Guliver Photos

Тази вечер в каналите на bTV Media Group ще може да наблюдавате четвъртфиналните мачове реванши от Шампионска лига. От 21:45 часа по RING.BG Монако с Димитър Бербатов приема Ювентус, също от 21:45 по bTV Action е мадридското дерби между Реал и Атлетико.

Коментарното студио с водещ Йордан Георгиев започва в 21 часа.

След загуба с 0-1 в първата среща Монако все още има надежда за класиране на полуфиналите на Шампионска лига, за пръв път от повече от десет години насам. Ювентус, обаче, се надява на същото, след като не е преминавал четвъртфиналите от 2003 година.

Снимка: Getty Images

„Бианконерите” са печелили всичките си 10 елиминационни мача срещу френски отбори в европейските клубни турнири, а Монако само шест срещу италиански съперници.

Тимът на Ювентус се намира в добра форма, след като спечели девет от последните си осем двубоя, със само един допуснат гол при загубата от последния в класирането на „Серия А”- Парма, докоато „монегаските” нямат успех на своя „Стад Луи II” четири поредни мача във всички турнири.

Снимка: EPA

Масимилиано Алегри няма да може да разчита на контузените Мартин Касерес и Пол Погба. Под съмнение в състава на Леонардо Жардим са Жереми Тулалан и Жофри Кондогбиа. Очаква се Димитър Бербатов да попадне сред стартовите единадесет.

В другия двубой, Реал посреща Атлетико, след нулево равенство на „Висенте Калдерон” през миналата седмица.

Словенският вратар Ян Облак имаше основна заслуга за двете нули на таблото, след като благодарение на спасяванията му, Атлетико удължи серия си без загуба срещу „белия балет” на седем мача през този сезон.

Снимка: Getty Images

Проблемите за Карло Анчелоти се задълбочиха през уикенда и той няма да може да разчита на контузените Карим Бензема, Гарет Бейл и Лука Модрич, а Марсело е наказан.

На другия полюс е тимът на Атлетико. За щастие на Диего Симеоне „дюшекчиите” нямат контузени футболисти, като се очаква Марио Манджукич да е напълно възстановен след проблеми в глезена и да започне като титуляр.