на живо

Ще засенчи ли ЦСКА украинската "Зоря"?

Гледайте мача на “червените” срещу “Зоря” Луганск пряко па bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg

Lap.bg

Тимът на ЦСКА достигна до третия квалификационен кръг на Лига Европа, а днес (8 август) на "червените" им предстои ново предизвикателство по пътя към груповата фаза на турнира. Тимът от стадион "Българска армия" ще се изправи срещу "Зоря" Луганск.

Мачът може да гледате пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg от 20:00 ч.

В предишния кръг възпитаниците на Люпко Петрович трябваше да се впуснат в рулетката на дузпите, за да отстранят хърватския "Осиек". След определянето на специалиста от бивша Югославия за едноличен треньор, тимът започна да постига победи. Въпреки това Петрович заяви няколко пъти, че не е сигурен дали неговите футболисти ще бъдат готови за мача срещу "Зоря" заради сгъстената програма.

Снимка: Lap.bg

В последната си изява пред медиите треньорът внесе оптимизъм и определи съперника като преодолим.

В "Зоря" също не мислят да са в ролята на аутсайдер на националния стадион "Васил Левски". Треньорът на украинците Виктор Скрипник няма да може да разчита на голямата си звезда - контузения Артьом Громов. Въпреки това отборът не е за подценяване и в последните години е фактор в евротурните.

Снимка: Lap.bg

Статистиката пък сочи, че "Зоря" никога не е отпадала от Лига Европа в трети квалификационен кръг.

Дали отборите ще заложат на атаки от първата минута, които да им донесат гол? Или ще оставят развръзката за след седмица в Украйна?

Гледайте първия мач между ЦСКА и “Зоря” Луганск днес от 20:00 ч. пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg