на живо

Шумното парти на шампиона Фюри (ВИДЕО)

Боксьорът празнува с приятели в един от най-нашумелите клубове в Лас Вегас

Как празнува един шампион? С много настроение! А ако става дума за Тайсън Фюри - с много песни!

Часове след като победи Дионтей Уайлдър с технически нокаут в седмия рунд и спечели пояса в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), британецът се запъти към едно от най-нашумелите места в Лас Вегас - клуб "Хакасан Гранд".

Фюри беше придружаван от своите колоритни приятели, както и от съпругата си Парис. Шампионът беше решил да заложи на познатия си екстравагантен костюм с неговия образ. Беше сложил и зелена вратовръзка. Преди да се качи на сцената, той наметна британското знаме.

 
 
 
View this post on Instagram

Good Times Last Night Celebrating with @GypsyKing101 after his win #TysonFury !!

A post shared by miketheconnect (@miketheconnect) on

По този начин Фюри приветства присъстващите и им попя, както направи и секунди, след като беше обявен за победител. Този път той заложи на "Sweet Caroline" на Нийл Даймънт.

Компания му правеше ди джей Стийв Аоки, а по-късно и певецът и сънародник на Фюри - Лиам Пайн.

Публиката посрещна радушно боксьора и видимо се забавляваше, когато той запя "В небето има три бронзови бомбардировача и Циганския крал от Англия ги свали!", правейки препратка към прякора на своя опонент Дионтей Уайлдър. Тази песен се пее и от английските футболни фенове, но те визират германските самолети, бомбардирали Лондон през Втората световна война.

За Фюри беше отделено специално сепаре зад сцената. Според британските медии, той е платил за това удобство минимум 15 хил. долара. Такава екстра използват само знаменитостите, които посещават клуба, като реалити звездата Ким Кардашиан.

 
 
 
View this post on Instagram

My guys got hands! @gypsyking101

A post shared by Thomas Gorman- (@thomaslvgorman) on

Обикновените посетители в "Хаксан Гранд" заплащат вход между 30 и 50 долара. Средната цена на напитка на бара е 17 долара, а един шот е 10 долара. 

С това празненство Фюри наруши заканата си директно след мача, че ще отпразнува триумфа само с парче пица и вода вкъщи. 

Тагове:

Тайсън Фюри