на живо

Шведски национал избра САЩ пред „Левски”

Антон Тинерхолм ще продължи кариерата си в МЛС

Едно от най-коментираните евентуални попълнения на „Левски” очевидно няма да пристигне на стадион „Георги Аспарухов”. Шведският национал Антон Тинерхолм се е договорил с клуб от Мейджър Лийг Сокър и е избрал да продължи кариерата си в САЩ, твърди местният журналист Даниел Кристоферсон.

Тинерхолм, който играе като десен защитник, прекара няколко дни в София и разгледа базата на „сините”. От мениджърската му агенция дори съобщиха в социалните мрежи, че договорът между двете страни е сигурен. Впоследствие обаче бранителят опроверга информацията и уточни, че все още разглежда оферти.

„Антон Тинерхолм ще продължи кариерата си в САЩ. Той се разбра с отбор от МЛС за дългосрочен договор. Скоро новината ще бъде обявена официално”, написа Кристоферсон, който е сред най-известните шведски журналисти в областта на футбола.

Самият играч не потвърди новината, но и не я отрече. „Няма нищо сигурно. Вярно е, че има интерес от САЩ. Има и от други места. Със сигурност ще избера най-доброто за себе си”, заяви Тинерхолм.