на живо

Сини фенове настояват Джими Гуменката да бъде върнат в Левски (ВИДЕО)

Очаквайте видео с благодарност от талисмана на Левски в "Зона спорт" в понеделник

bTV

Привърженици на Левски от фракцията South Division настояват възможно най-бързо Джими Гуменката да бъде възстановен на работа в клуба. Емблематичният фен Славчо Василев, който получаваше месечно възнаграждение от 130 лева, беше един от уволнените служители на Левски във връзка с намаляването на бюджета. "Сините" запалянковци изразиха готовност всеки месец да събират пари за заплатата на Джими Гуменката, които да изплащат по сметка, дадена от клуба.

Ето призива на феновете на Левски от фракцията South Division:

"До там ли опря, Баждеков? До там ли Тонев? До там ли нови и стари управленци? До 130 лв за човек, който ви слугува по цял месец? Голям човек и Левскар, останал в безизходица, препитаващ се от смешните пари, които му давахте, само и само да е до любовта на живота си? Настояваме в най-кратки срокове Джими да бъде възстановен на мястото си! Ако сте опрели до такива пари ние като организация сме готови да ги събираме и да ги изплащаме всеки месец по сметка дадена от вас! В живота не всичко е цифри, плюсове и минуси! А ЛЕВСКИ никога няма да бъде едно такова нещо. Запомнете го добре и си го втълпете в плоските кратуни!"

Пред bTV Славчо Василев разкри, че Гриша Ганчев му е предложил работа като градинар срещу значително по-високо възнаграждение. Припомнете си цялото интервю на Джими Гуменката за bTV:

Очаквайте видео с благодарност от талисмана на Левски в понеделник от 20:00 часа в предаването "Зона спорт" по RING.BG