на живо

Скандал в ПСЖ преди сблъсъка с "Лудогорец"

Бен Арфа търси сметка от Унай Емери защо не попада дори в групата

Скандал разтърси съблекалнята на ПСЖ седмица преди сблъсъка с "Лудогорец" в Шампионската лига. Мачът е насрочен за 28 септември на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде излъчен пряко по bTV Action. Френските медии твърдят, че новото попълнение Хатем Бен Арфа е поискал обяснение от треньора Енай Емери защо не му гласува доверие. Крилото остана извън групата в последните три мача от всички турнири - срещу "Арсенал", "Кан" и предстоящата среща с "Дижон".

Емери очевидно не вярва в качествата на Бен Арфа, който през миналия сезон се представи страхотно с екипа на "Ница" и си заслужи трансфер на "Парк де Пренс". Хатем обаче изпитва трудности с адаптацията и вече е в открит конфликт с треньора.

Първият гаф на футболиста е свързан с наднорменото тегло, с което се появи след лятната си ваканция. То предизвика куп подигравки в социалните мрежи. Освен това французинът не се влагал особено в дефанзивен план на тренировките, което окончателно вбесило Емери.

Бен Арфа по традиция се забърква в скандали със своите треньори - с Дидие Дишан в "Олимпик" Марсилия и с Алън Пардю в "Нюкасъл". Единствено Клод Пюел успя да успокои демоните му в "Ница". В ПСЖ обаче има достатъчно звезди и никой не е склонен да търпи странностите му.