на живо

С мисъл за финала: Атрактивно равенство между "Славия" и ЦСКА

Двата отбора не успяха да си отбележат гол

Lap.bg

Отборите на "Славия" и ЦСКА не успяха да се победят, завършвайки 0:0 на стадиона в "Овча купел" в един от най-интересните мачове от 28-ия кръг в Първа лига. Двата тима направиха атрактивен двубой и създадоха доста положения, но така и не успяха да ги материализират. Така ЦСКА продължава без загуба от подновяването на сезона след паузата заради коронавируса.

Равенството остави "червените" на второ място с 52 точки, но тимът може да бъде изпреварен от "Левски" и "Локомотив" Пловдив, които все още не са изиграли мачовете си от този кръг.

На 1 юли ЦСКА ще се изправи срещу "Локомотив" във финала в турнира за Купата на България, а по-рано днес стана ясно, че на трибуните на стадион "Васил Левски" ще могат да присъстват 12 000 зрители.

Гостите от ЦСКА започнаха по-добре в началните минути, а Стефано Белтраме се отчете с пропуск. В края на първото полувреме нещата се обърнаха и "Славия" доби известен превес.

В началото на втората част Рубен Пинто излезе сам срещу вратаря на "Славия", но ударът му не бе точен. След това Тиаго Родригеш и Греъм Кели пробваха удари от дистанция, но и при двата случая стражът на домакините Стерякис се намеси добре.

В заключителните минути "Славия" можеше да спечели трите точки, но Радослав Кирилов удари греда след ефектен удар със странична ножица.

Тагове: