на живо

Славиша Стоянович изведе "Левски" на първа тренировка за 2019 г. (ВИДЕО)

Гледайте от 13:00 ч. първата пресконференция на наставника на "сините" на btvnovinite.bg

Славиша Стоянович изведе "Левски" на първата тренировка за 2019 г. Въпреки че имаше информации, че сръбският треньор иска да напусне клуба, за да заеме поста на национален селекционер на Латвия, той се появи на стадион "Георги Аспарухов" и в един от най-студените дни на зимата даде тон на първото занимание на тима.

Тренировката трябваше да започне в 10:00 ч., но закъсня с един час. Като първо занимание за годината, футболистите започнаха с леко бягане. Те ще преминат медицински прегледи в следващите 2 дни и на 10 януари ще заминат за Кипър, където ще протече част от подготовката им за мачовете през 2019 г.

Снимка: Lap.bg

В 13:00 ч. Славиша Стоянович ще даде и официална пресконференция, с която ще открие подготвителния период. Ще може да гледате изявлението му пряко на btvnovinite.bg.

При "сините" обаче остава без отговор въпросът кой ще бъде изпълнителен директор в тима. От 1 януари тази длъжност трябваше да изпълнява Павел Колев, но до този момент заместник-изпълнителният директор на БФС все още не е встъпил в длъжност и отказва да коментира.

Снимка: Lap.bg

В щаба на "сините" все пак има ново име - любимецът на феновете Димитър Иванков поема подготовката на вратарите. Очаква се обаче основните фигури на този пост от есента - Божидар Митрев и Мартин Полачек, да бъдат освободени и да се разчита на завърналия се Николай Михайлов. 

Снимка: Lap.bg

Нови попълнения в тима на този етап няма. Бразилците  Паулиньо, Ривалдиньо и Виана ще се присъединят по-късно към отбора. Към тима се присъедини Мартин Петков. Той е футболист от школата, роден 2002 г.

От 13:00 ч. гледайте на btvnovinite.bg и първата пресконференция на тима за 2019 г.