на живо

Следете на живо тук: България - Германия

Българите надиграха съперника си с 3:0 в групата, но сега играчите на Пламен Константинов ги очаква съвсем различен двубой

D\'Kostov Photography

Очакваната от цяла България среща на националния отбор по волейбол срещу Германия започва в 20,45 ч. Ще я следим развитието ѝ тук.

Българите надиграха съперника си с 3:0 в групата, но сега играчите на Пламен Константинов ги очаква съвсем различен двубой.

Градският транспорт ще е с удължено работно време, за да могат феновете да се приберат спокойно по домовете си, независимо колко дълго продължи срещата. Организаторите съветват запалянковците да използват обществения градски транспорт.

Снимка: http://eurovolley2015.net/

Преди 20 ч. бул. „Асен Йорданов” ще бъде затворен, за да може от двете му страни да паркират автомобили. КАТ ще регулира движението, за да може потокът от хора преди, по време и след мача да се изтича възможно най-бързо. Пред залата ще има и концентрация на таксиметрови автомобили за желаещите да ползват такъв транспорт след края на двубоя.

В този момент в „Арена Армеец” се играе първият четвъртфинал в София – Полша срещу Словения.

Входовете на залата за мача България–Германия ще бъдат отворени след края на срещата Полша–Словения.

Феновете, които не са успели да се сдобият с билети за двубоя на България, ще имат шанса да гледат срещата с Германия на специална видеостена, за да бъдат и те близо до отбора на Пламен Константинов. 

Ето как започна вечерта: