на живо

Словенски вестник е възхитен от феновете на "Левски"

Според изданието "Вечер" привържениците на "сините" ще са несравним фактор в мача на "Георги Аспарухов"

"Виолетовите" ще бъдат посрещнати в София от "сини" фенове, подкрепящи отбора си силно и страстно. Билетите за реванша вече са продадени". 


Това гласи увода на статията на пратеника в София на словенския вестник "Вечер" Марко Ковачевич преди мача-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа между "Левски" и "Марибор" след нулево равенство в Словения

Срещата е в четвъртък от 20:00 ч. на ст. "Георги Аспарухов" и ще бъде предавана пряко по bTV. 

"Марибор" ще играе срещу най-успешния български клуб на втория по големина стадион в София – "Георги Аспарухов", отбелязват от "Вечер". 

Според тях в сряда все още е тихо в столицата, но в четвъртък стадионът ще бъде претъпкан. Изданието цитира и български фенове на „сините”, с които са говорили около клубния стадион и които са им заявили:
„В продължение на три години чакаме европейски мач. Гладни сме за футбол от най-високо ниво.”

Авторът на статията Марко Ковачевич отбелязва още, че запалянковците са били облечени с фланелки на "Левски" и са били уверени в победата на любимия си тим. Запитани защо са толкова сигурни в успеха на "Левски", те са отвърнали, че "Марибор" вече е продал най-добрите си играчи и това ще им изиграе лоша шега.