на живо

Смъртни заплахи за порноактрисата, която не може да си мие косата сама

Вълна от негативни реакции срещу приятелката на тенисиста Бърнард Томич

Вълна от негативизъм застигна приятелката на тенисиста Бърнард Томич. Ванеса Сиера, която е популярна с участието си във филми за възрастни, е получила 500 смъртни заплахи след оплакването, че трябва сама да си мие косата заради карантината в Мелбърн.

25-годишната Сиера е изолирана в хотелска стая заедно с приятеля си преди старта на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Преди дни тя публикува видео, в което изрази огромното си недоволство от условията, които са им предоставили организаторите. Оплака се от храната, от хигиената, от наличието на една-единствена тоалетна и от това, че косата й е мръсна, защото не е свикнала да си я мие сама.

"Най-лошото на карантината е, че не си мия косата. Никога не съм си мила косата сама, правят го фризьори по два пъти в седмицата", каза тя в клипа, с който показа как с Томич прекарват времето си в изолация.

Сиера твърди, че се е шегувала. Потребителите в социалните мрежи обаче не са разбрали хумора й: "Никога не съм си и помисляла, че ще се събудя и ще видя, че съм получила 500 смъртни заплахи заради коментара за косата", написа тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

"Много е лесно да извадиш две изречения от контекста на 10-минутен влог и да го представиш в негативна светлина в медиите. Повечето тенисисти се оплакват от карантината".

Тя твърди, че е "истински, честен и неподправен човек", който "показва нещата такива, каквито са".