на живо

Смелият Брадли в прегръдките на своя идол

Най-големият фен на "Съндърланд" се радва на компанията на Джърмейн Дефоу

5-годишният фен на „Съндърланд” Брадли Лоури бе приятно изненадан от любимите си футболисти. Малчуганът, който страда от рядка форма на рак, е в болница под наблюдение, а група играчи на "черните котки", начело с капитана Джърмейн Дефоу, решиха да го посетят в лечебното заведение. 

Освен Дефоу, Себастиан Ларсон, Джон О’Шей и Вито Маноне зарадваха неизлечимо болното дете. Всички те се изредиха да го прегърнат и да си поиграят с него.

Родителите на Брадли не крият, че синът им обожава голмайстора на "Съндърланд". Дефоу приема присърце случващото се със смелото дете и затова остана при него по-дълго. Нападателят не се отдели от болничното легло на малчугана, който заспа щастлив в прегръдките му.

Малкият Лоури бе преборил коварната болест, но за съжаление тя се завърна в организма му за втори път. Според лекарите няма надежда за лечение. В последните месеци футболни клубове от Англия, както и хиляди хора станаха съпричастни със съдбата на момчето, но въпреки събраните средства състоянието му се влошава.