на живо

Снимка на Салах успокои феновете на "Ливърпул"

През последните няколко дни се появи информация, че той не е щастлив на "Анфийлд"

LiverpoolFC.com

По всичко изглежда, че Мохамед Салах е намерил начин да успокои феновете на "Ливърпул" след зачестилите слухове за трансфер.

Наскоро египетският голмайтор не отхвърли категорично възможността да премине в "Реал" Мадрид или "Барселона". След товa се появи информация, че 28-годишният нападател не е "щастлив" на "Анфийлд" и затова може би е готов за трансфер през лятото.

Снимка: Reuters

Привържениците на мърсисайдци боготворят Салах и не спират да го защитават под усмихната снимка, която футболистът публикува в социалните мрежи днес.

Един запалянко коментира: "Медия написа, че не си щастлив в "Ливърпул". Каква шега, Мохамед Салах е най-добрият футболист, подобрява рекорди и е легенда".

Друг пък пише: "Изглежда ли ви нещастен? Заради капитанската лента ще си тръгне? Вие не сте сериозни. Продължавай да блестиш, мой египетски кралю".

Спекулациите за трансфер на Салах се появиха малко преди мача срещу "Кристъл Палас" миналия уикенд. Дори се изписа, че той бил обиден, тъй като не получил капитанската лента в двубоя срещу "Мидтиланд".

Снимка: Getty Images

"Мисля, че "Реал" Мадрид и "Барселона" са топ клубове... Никога не знаем какво ще се случи в бъдеще, но точно сега съм фокусиран върху спечелването на Висшата лига и Шампионската лига отново с моя отбор", каза нападателят във въпросното интервю, което разбуни духовете сред "червената" общност.

"Разбира се, че искам да подобрявам рекорди тук. Повтарям, всеки рекорд в клуба, но всичко е в ръцете на "Ливърпул", добавя той.

През лятото на 2018 г. Салах подписа нов 5-годишен договор с "Ливърпул" до 2023 г. Междувременно той стана голмайстор номер 1 в историята на клуба в Шампионската лига.