на живо

Снууп Дог за Тайсън - Рой Джоунс: Бият се като чичовците ми пред барбекюто (ВИДЕО)

Рапърът покори сърцата на феновете в ролята на коментатор

Битката между боксовите величия Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши може и да не оправда очакванията на зрителите, но галавечерта в Лос Анджелис намери своя неочакван герой. Рапърът Снууп Дог разсмя феновете в ролята на спортен коментатор.

49-годишният популярен изпълнител първо излезе на сцената в "Стейпълс Сентър" и подгря публиката, докато пушеше нещо подозрително. След това Снууп се присъедини към Мауро Ранало на коментаторския пулт. Колегата му подходи сериозно, а рапърът просто бе дошъл, за да се забавлява.

Ютубърът Джейк Поул нокаутира бившия баскетболист Нейт Робинсън и Снууп възкликна "Оо, Боже! Господи, имай милост! Исусе!", преди да се разпее.

Рапърът обаче вдигна летвата още по-високо по време на гвоздея от галавечерта - Тайсън срещу Рой Джоунс-младши. В разгара на сблъсъка той каза: "Все едно двама от чичовците ми се бият пред барбекюто", преправи гласа си и продължи с "Ела в задния двор, омръзна ми от глупостите ти! Хайде, ела ми! Давай, Рой!".

Феновете поздравиха организаторите за избора на дуо зад микрофона и го определиха като гениално решение. В социалните мрежи вече има призиви Снууп да получи коментаторски договор и за в бъдеще да отразява подобни демонстративни мачове.