на живо

Собственикът на "Ботев" Пловдив е в болница с COVID-19 (ВИДЕО)

Георги Самуилов почувствал неразположение преди седмица

Lap.bg

Собственикът на "Ботев" Пловдив Георги Самуилов е в болница с коронавирус. Това потвърди самият той пред bTV.

Самуилов разказа, че преди седмица е почувствал силно неразположение и е имал всички симптоми на заболяването, което наложило хоспитализирането му. В момента той се възстановява.

"Всичко е наред, възстановявам се, чувствам се добре. Абсолютно всички симптоми, които засягат COVID-19, преминаха през мен. Изследванията ми са добре. Надявам се до една седмица да се оправя", каза собственикът на "Ботев" пред bTV.

Прокуристът на "канарчетата" Асен Караславов уточни, че не се налагат тестове на футболисти, треньори и на хора от администрацията на клуба, тъй като Самуилов не е посещавал скоро клубната база.

Наскоро силният човек в "Ботев" обяви, че обмисля да напусне председателския пост на борда на директорите на "канарчетата", но ще остане в ръководството. Впоследствие организираните фенове на тима изпратиха декларация, в която изразиха недоволството си от управлението и призоваха за освобождаване на клуба от посредствеността.

Тази сутрин притежателят на 35% от акциите на футболния "Левски" Константин Папазов обяви на профила си във "Фейсбук", че е заразен и ще бъде под карантина в следващите 14 дни.