на живо

Соколов срещу "Перуджа" в четвъртия финален дуел

Тази вечер от 19 ч. пряко по RING можете да проследите поредния сблъсък между "Лубе" и "Перуджа"

Цветан Соколов ще опита да спечели третата си шампионска титла на Апенините, но осъществяването на тази мечта минава през победа над най-тежкия възможен опонент - "дяволската блокада" - отборът на "Перуджа", при това в две поредни срещи.

Тази вечер от 19 ч. по RING и онлайн на Voyo.bg е дуел №4 между "Лубе Чивитанова" и шампиона, където българинът блести с изявите си. Тимът, достигнал първи до три успеха, ще бъде волейболен шампион на Италия. Към момента родният диагонал и съотборниците му изостават с 1:2.

Снимка: legavolley.it

Цветан Соколов продължава да бъде с основна заслуга "Чивитанова" все още да има шанс да спечели титлата в Италия. Със силните си изяви българинът вече спечели един дуел срещу шампиона, но тази вечер отново ще трябва да се поздрави с успеха, ако иска да не подари трофея на "дяволската блокада".

Играчите на Фердинандо Де Джорджи така и не съумяват да се противопоставят на опонента си, когато срещата е в "Пала Бартон". Двубоят в събота вечер ще бъде в "Еуросуоле Форум", а там подкрепа на местните фенове оказва сериозно влияние. "Лубе" е един от силните домакините в италианския шампионат.

За да изпрати серията в решаващ пети мач, "Чивитанова" ще трябва да се надява и кубинското атомно трио Симон-Леал-Хуанторена да блесне.

Снимка: legavolley.it

От другата половина на полето "Перуджа" ще изиграе двубоя без никакво напрежение. Леон и компания знаят, че ще имат възможност да поправят грешката си с победа в мач №5, когато обаче ще бъдат домакини. 

Ще даде ли още надежда Цветан Соколов на "Лубе" или "Перуджа" ще стане шампион?

Отговорът - само в каналите на bTV!