на живо

Солскяер глобява... себе си (ВИДЕО)

Мениджърът на "Юнайтед" разсмя журналистите преди финала в Лига Европа

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер разсмя журналистите по време на пресконференцията си преди финала срещу "Виляреал" в Лига Европа (26 май /сряда/). Репортер задаваше въпрос, когато в залата зазвъня телефон. Оказа се, че той е на... Солскяер. Норвежецът изглежда отхвърли повикването, но секунди по-късно последва ново. Позасраменият Оле се извини и заяви: "Да, това ще бъде глоба! Приемам я..."

Зевзеците в социалните мрежи веднага започнаха с предположенията кой търси Оле така настойчиво. Според някои, повикването е било от крилото на "Борусия" Дортмунд Джейдън Санчо или голмайстора на "Тотнъм" и Висшата лига Хари Кейн, смятани за трансферни цели на 20-кратния английски шампион.

Други заподозряха, че обаждането е от контузения капитан на тима Хари Магуайър, настояващ, че е здрав за битката с "Виляреал".

Обикновено глобите са за журналисти или играчи, чиито телефони звънят по време на брифинги. Да не спазиш собствените си правила обаче... е нещо ново.

Случката връща към пресконференция на Жозе Моуриньо преди "Манчестър Юнайтед" - "Ливърпул" през 2017 г. Тогава един от телефоните, поставени пред Специалния за запис, зазвъня и португалецът проведе кратък разговор с продуцент на talkSPORT, след което предаде устройството на неговия притежател, а залата избухна в смях.