на живо

Специалната на Специалния (СНИМКИ)

Чакат Моу в Мадрид, а той почива в Катар с блондинка

Докато целият свят тръпне в очакване дали Жозе Моуриньо ще се завърне на треньорския пост в "Реал" Мадрид, португалецът реши да отиде... на плаж. Специалния е в Катар, където изпълнява задълженията си като анализатор към спортна телевизия, а междувременно си почива. В това няма нищо неестествено, предвид че той беше уволнен от поста на мениджър на "Манчестър Юнайтед" преди Коледа.

Само че английските папараци веднага намериха към какво... или по-скоро към кого, да насочат вниманието на своите читатели. Моуриньо в сини шорти и с шапка не е толкова интересен, колкото блондинката в гръб. Тя се казва Прю Картър-Робъртсън и се познава с мениджъра от 8 години.

Според медиите на Острова, от тогава тя е любовница на Моуриньо. Двамата се срещат за първи път, когато Специалния работи в "Реал" Мадрид. Прю е далеч от футбола. Тя е бивш служител на софтуерна компания, живее в Северен Лондон в имот на стойност над 1,5 млн. паунда. 

Почивката в Дубай не е първата екзотична ваканция, която Жозе и Прю предприемат. Те обаче са много дискретни и няма да ги видите заедно в социалните мрежи. Общите им снимки са рядкост и са добре скрити, въпреки че понякога се появяват в изданията в Англия.

През декември 2018 г. Прю бе издебната в дома си и бе помолена да коментира уволнението на Моу. Тогава тя заяви "Не знам за какво говорите!" и затръшна вратата на репортерите, твърди "Сън".

На почивката си в Катар двамата избягваха близост на публични места, а на снимките се вижда, че компания им прави помощникът на Моуриньо на треньорската скамейка в "Манчестър Юнайтед" Рикардо Формосино.

Всъщност Моу официално е семеен. Той е женен за своята детска любов Матилде от 1989 г.. Двамата имат и две деца - син и дъщеря, които носят техните имена.