на живо

Специалната в сърцето на Жозе Моуриньо

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" преживява трудно раздялата със семейството

Getty Images

Жозе Моуриньо има своята слаба страна. Строгият мениджър на "Манчестър Юнайтед", който често недоволства от своите играчи, съдиите, противниковите футболисти, атмосферните условия и какво ли не, показа различен характер и то пред хилядите си фенове в социалните мрежи.

Португалският специалист честити рождения ден на своята дъщеря Матилде с две лични снимки в Инстаграм.

На едната позират наследничката на Моуриньо и съпругата му, която също носи името Матилде.

 

parabens tita parabens mae 4-11-1996

Снимка, публикувана от Jose Mourinho (@josemourinho) на

Другата е от ваканция на семейството, а на нея се вижда мениджърът и малката му дъщеря на ръба на басейн. "Времето лети, а любовта ми става все по-голяма", пише Моу под нея.

 

o tempo voa e o amor aumenta

Снимка, публикувана от Jose Mourinho (@josemourinho) на

Мениджърът на "червените дяволи" нееднократно е споменавал, че семейството му липсва, откакто се премести в Манчестър, а съпругата, дъщеря му и синът му останаха в Лондон.

В момента специалистът, който печели по 15 млн. паунда на година, живее в луксозен хотелски апартамент, но удобствата не могат да заменят липсата на семеен уют.

"Не съм мислил да си купя къща и да се изнеса. Дъщеря ми ще стане на 20, синът ми пък на 17 години. Те са доста самостоятелни. Техният живот е в Лондон - университет, футболен отбор. В такава възраст са, че не могат да сменят постоянно градовете, както беше преди години. За първи път живеем по този начин. Трудно ни е, но ще се справим", разкри Моуриньо пред "Скай спортс" преди дни.