на живо

Спиерингс: Трудни времена, но имам доверие на клуба (ВИДЕО)

"Вече се чувствам като у дома в "Левски", заяви нидерландецът

Халфът на "Левски" Стайн Спиерингс стана третият играч, който отваря вратите на дома си в поредицата видеовключвания за сайта на "сините". Нидерландецът сподели, че има пълно доверие на ръководството, въпреки че клубът изпитва финансови проблеми в и без това трудните времена заради пандемията. 

Спиерингс добави, че е впечатлен от феновете на "Левски", които не спират да демонстрират любовта си към "сините".

"Първоначално не знаех какво да мисля за финансовата криза в клуба, защото досега не съм имал подобно преживяване в моята кариера. Да, трудни времена са, но аз имам пълно доверие на ръководството и щаба на клуба и мисля, че всичко ще бъде наред. Разбира се, видях как феновете на "Левски" демонстрират любовта си към клуба. За играчите, а и за всички останали, това е много важно, когато го виждат. Затова трябва да им отговорим, когато подновим игра“.

"Много съм щастлив, че "Левски" ми даде възможност да играя за клуба. Вече се чувствам добре, чувствам се като у дома. За съжаление, сега не можем да играем и няма как да покажа своите качества. Феновете са страхотни. Мотивират ме много, когато започнат да скандират и да пеят. Да, те наистина са много добри."

"Мисля, че "Левски" има шанс да спечели Купата! Когато играеш за клуб като "Левски", искаш да спечелиш всеки възможен трофей. Вече показахме срещу "Лудогорец", че можем да спечелим големи мачове. На полуфинал сме, много сме близо. Мисля, че имаме качествата да вдигнем Купата", коментира Спиерингс.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: