на живо

Спорът "Меси или Роналдо" предизвика... развод

Руснак подал молба за прекратяване на брака заради подигравките срещу любимеца му

Getty Images

До къде може да стигне спорът за това кой е по-добър в момента - Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Явно до... развод!

В Русия двойка предприе крачка да сложи край на 14-годишната си връзка, заради футболните емоции около световното първенство. Романтичната история на Людмила и Арсен завършила злополучно заради подигравките и непреодолимите различия по повод любимите им играчи.

Двамата се запознали през 2002 г. в бар, докато гледали... мачове от световното в Корея и Япония. От тогава Людмила и Арсен станали двойка и не пропускали заедно да се насладят на футболните емоции. 

Мондиалът в Русия обаче се оказал непреодолима пречка за любовта им, тъй като дамата била запалена фенка на португалския капитан Кристиано Роналдо, а Арсен симпатизирал пламенно на аржентинеца Лионел Меси.

"От началото на световното тя се подиграваше на Меси. Каза, че даже не може да вкара дузпа на Исландия!", разказа съпругът пред руския вестник "Агументи и Факти".

"Не се сдържах и ѝ казах какво мисля за това нищожество Роналдо, за Португалия и за другите ѝ любими отбори. След това си събрах нещата и се изнесох!", добавя той.

Арсен веднага подал молба за развод пред руските власти и в момента чака развитие по случая.

Нито Роналдо, нито Меси пък ще имат шанс да се борят за титлата от световното първенство, след като Португалия и Аржентина не успяха да прескочат осминафиналите.