на живо

Сръбските медии прекалиха: Звезда отива на село при кравите (ГАЛЕРИЯ)

Местният "Телеграф" се подиграва на Лудогорец...

Медиите в Сърбия проявиха изключително неуважение към българския шампион Лудогорец, който тази вечер е домакин на Цървена звезда в мач от квалификациите на Шампионската лига.

Сръбският гранд пристигна в България вчера с група от 20 футболисти. „Червено-белите” кацнаха на летище „Варна” след което се отправиха към Разград през Шумен.

Интернет изданието „Телеграф” публикува снимки от местата, през които е минал тима на „звездашите” на път към дома на Лудогорец. Според сръбските ни колеги Звезда е пристигнал, за да играе мач „на село” и бил „посрещнат от крави”.

Материалът звучи жлъчно и високомерно, цели омаловажаване на постигнатото от Лудогорец в последните години. Все пак медията споменава накратко постиженията на българския шампион.

Едва в края на статията пък пише, че в спортния център на разградския клуб са инвестирани милиони, за да може малкият град в Североизточна България да се превърне в място, където Звезда ще изиграе един от най-важните мачове в новата си история.

Доста повече обаче е отделено за президента на Лудогорец Кирил Домусчиев, за когото се припомня, че подкрепял ЦСКА, но не успял да „сложи ръка” на клуба и пренасочил интереса си.