на живо

Срамна загуба за "Юнайтед", столът на Солскяер съвсем се разклати

"Уотфорд" разби с 4:1 гранда от Манчестър

Getty Images

Срамно поражение за "Манчестър Юнайтед" и нови тъмни облаци над мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер! "Червените дяволи" загубиха с 1:4 от "Уотфорд" като гости в среща от 12-ия кръг на английската Висша лига.

Домакините пропиляха отлична възможност да открият резултата още в 11', когато Исмаила Сар изпусна дузпа. Първоначално Кико Фемения бе точен при добавката, но реферът отсъди второ изпълнение и Давид Де Хеа спаси отново.

Снимка: Getty Images

"Стършелите" все пак поведоха в 28' чрез юношата на "Юнайтед" Джошуа Кинг, преди Сар да се реваншира на феновете, отбелязвайки за 2:0 в края на полувремето.

Гостите намалиха изоставането си в 50' чрез появилия се в игра на почивката Дони ван де Беек.

В 69' капитанът на "Юнайтед" Хари Магуайър усложни задачата на тима си, след като си изкара втори жълт картон. Последваха два пропуска на Роналдо и негов отменен гол.

Снимка: Getty Images

"Уотфорд" оформи разгрома с две попадения в добавеното време. В 92' се разписа Жоао Педро, а в самия край Еманюел Денис вкара за 4:1.

Загубата е четвърта за "Манчестър Юнайтед" в последните пет мача и разклаща още повече стола на Солскяер. 20-кратният шампион се свлече на осмото място със 17 точки, докато "Уотфорд" вече е 16-и с 13.

В следващия кръг "Юнайтед" гостува на лидера "Челси", а селекцията на Клаудио Раниери ще пътува до Източен Мидлендс за мач с "Лестър".

Снимка: Getty Images