на живо

Срещу кого ще играят ЦСКА и "Локо" Пловдив в евротурнирите?

Жребият за втория квалификационен кръг на Лига Европа е днес (31 август)

Lap.bg

ЦСКА и "Локомотив" Пловдив си осигуриха място във втория квалификационен кръг на Лига Европа и днес (31 август) с нетърпение ще следят жребия, за да научат имената на следващите си съперници. 

Тегленето на двойките ще започне в 14:00 ч. българско време.

ЦСКА се справи трудно с малтийския "Сиренс" в първия кръг и продължи напред в надпреварата за място в груповата фаза след обрат и автогол на съперника в последните минути на мача на стадион "Българска армия".

Днес "червените" тръпнат в очакване да разберат дали ще играят срещу БАТЕ Борисов от Украйна, сръбския гранд "Партизан" или северномакедонския "Шкендия". Това са трите варианта пред тях.

"Локомотив" Пловдив победи черногорския "Искра" с 1:0, но в доста по-спокоен мач. 

Снимка: Lap.bg

Вариантите пред носителя на Купата и Суперкупата на България също са сведени до 3 - английският гранд и финалист в Шампионската лига преди два сезона "Тотнъм", украинският "Колос" Коваливка и израелският "Апоел" Беер-Шева.

Треньорът на тима Бруно Акрапович вече си пожела в Града под тепетата да акостират "шпорите", водени от португалския спец Жозе Моуриньо. 

Мачовете трябва да се изиграят на 17 септември. Победителят ще бъде определен след само 1 среща. При равенство в редовното време ще бъдат играни продължения и евентуално изпълнени дузпи. Домакинът ще бъде определен на жребия днес.