на живо

Стамен Белчев: Може да привлечем още играчи, но не на всяка цена (ВИДЕО)

ЦСКА без проблеми с контузени, всички тренират на 100%

Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди заминаването за първия подготвителен лагер в Сандански.

Той обяви, че е доволен от селекцията до момента и заяви, че е възможно да бъдат привлечени още футболисти, но не на всяка цена.

„Доволен съм от взетите три нови попълнения. Може да привлечем още играчи, но не на всяка цена. Знаем от какви футболисти имаме нужда, но не е коректно да разкривам за какви постове става дума. Не знам да се очакват изходящи трансфери. Със сигурност има интерес към наши футболисти, но не мисля, че ще има трансфери“, каза Стамен Белчев.

Специалистът разкри в кои компоненти на играта ЦСКА трябва да надгради, за да продължат добрите резултати и през пролетния полусезон.

„Аз никога не се оплаквам. Работя с това, с което разполагам. Така ще продължи и занапред. Искам отборът да бъде по-компактен през пролетта и играчите да знаят, че всичко, което правим е добро за тима. Всичко зависи от нас през пролетта. Трябва да направим една добра подготовка. Важното е да запазим футболистите здрави и без контузии. Предстои ни тежка програма. Всичко е в България се знае, така че съм наясно с това, което правят конкурентите ни“, заяви Белчев.

Стамен Белчев се надява тимът да проведе пълноценна подготовка и заяви, че всички футболисти са здрави и са на негово разположение.

„Няма проблеми с контузени. Тези, които имаха проблеми в края на есенния дял – Александър Георгиев и Стойчо Атанасов, са здрави. Тези, които замених принудително в последния мач – Тиаго, Енрике и Дюлгеров, също са възстановени. Всички тренират на 100%“.

Тагове: